Fysiotherapie Alkmaar


Fysiotherapie Hoffman is een reguliere fysiotherapie praktijk gespecialiseerd in manuele therapie en sportfysiotherapie. de praktijk onderscheid zich door op een kleinschalige manier nog echt de tijd en aandacht voor de mensen te nemen. De praktijk is gevestigd in het sportcomplex Oosterhout hierdoor werken wij veel met sporters en beschikken we over alle mogelijkheden voor revalidatie. Daarnaast is Fysiotherapie Hoffman de enige praktijk in de regio dat Fysiotherapie combineert met een therapeutisch Laser wat de behandeltijd verkort en op een vriendelijke pijnvrije manier effectief behandeld.

 

Een Fysiotherapie behandeling bij ons kan bestaan uit mobilisaties en manipulaties om de bewegelijkheid van gewrichten te verbeteren of dieptemassage en frictie om de doorbloeding van weefsels te stimuleren en waar nodig ondersteund met Laser therapie. Indien nodig zullen wij oefeningen meegeven om de terugkeren van klachten te voorkomen.

 

Er wordt de eerste behandeling wat meer tijd ingeroosterd om rustig de oorzaak van de pijn en het behandelplan met u te bespreken, tevens zal u ook op de eerste afspraak al behandeld worden. Naast de kennis en ervaring binnen de fysiotherapie en manuele therapie wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken zoals echografie en laser therapie.