Fysiotherapie Alkmaar


Fysiotherapie Hoffman is een reguliere fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in manuele therapie en sportfysiotherapie. De praktijk is gevestigd in het sportcomplex Oosterhout te Alkmaar wij werken onder andere veel met sporters maar u kunt ook zeker bij ons terecht voor niet sport gerelateerde klachten. De praktijk beschikt over alle mogelijkheden voor revalidatie zoals een oefenzaal met matten voor balans- coördinatie training en een fitnessruimte waar er gewerkt kan worden aan herstel van kracht. Daarnaast is Fysiotherapie Hoffman de enige praktijk in de regio dat fysiotherapie combineert met High Power Laser therapie wat de behandeltijd verkort en op een vriendelijke en pijnvrije manier effectief behandeld.

 

Een behandeling bestaat in eerste instantie altijd uit een gedegen anamnese en onderzoek indien nodig kunnen wij door middel van echografie direct de pijnlijke plek onderzoeken en op deze manier de diagnose duidelijk krijgen.
De behandeling kan bestaan uit mobilisaties en manipulaties om de bewegelijkheid van gewrichten te verbeteren en/of dieptemassage en frictie om de doorbloeding van weefsels te stimuleren, indien nodig ondersteund met Laser therapie.