Orthoparc

Orthoparc verricht knie-heupoperaties in dagbehandeling. Dat betekent dat patiënten direct na de operatie naar huis mogen. Deze innovatieve behandelmethode maakt een knie- of heupoperatie minder belastend voor de patiënt; zij ervaren minder pijn en kunnen direct al bewegen. Fysiotherapie Hoffman werkt samen met Orthoparc waarin fysiotherapie Hoffman de nazorg verzorgd en een directe communicatielijn heeft met de fysiotherapeut en de orthopeden van Orthoparc. Dit Alles om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Return2Work

Fysiotherapie Hoffman werkt samen met Return2Work re-integratie.

Binnen het multidisciplinair team vervuld Fysiotherapie Hoffman een belangrijke rol bij het helpen re-integreren van mensen op de arbeidsmarkt. Fysiotherapie Hoffman werkt samen met coaches en begeleiders om samen met u een passend en persoonlijk re-integratietraject te realiseren.

Korfbalvereniging DSO

Fysiotherapie Hoffman werkt samen met Korfbalvereniging DSO.   Fysiotherapie Hoffman verzorgd de krachttraining aan de jeugd en de selectie van DSO. Tevens begeleidt Fysiotherapie Hoffman bij herstel van blessures en de preventie hiervan.

Profess Fysio

Fysiotherapie Hoffman werkt samen met Profess Fysio aan het verbeteren van kwaliteit.

Maandelijks komen wij samen om nieuwe ontwikkelingen in de fysiotherapie te bespreken en casuïstiek met elkaar door te nemen.

Alkmaar Sport

Fysiotherapie Hoffman werkt samen met Alkmaar Sport.

 Alkmaar Sport heeft een volledig ingerichte fitnesszaal in Sportcomplex Oosterhout waar sporters onder begeleiding van een fitnessinstructeur kunnen trainen. Het komt voor dat sporters die zich aanmelden in het verleden lichamelijke klachten hebben gehad of nog reeds klachten hebben. Fysiotherapie Hoffman heeft een korte lijn met de fitnessinstructeurs en geeft advies. Indien nodig komen sporters kort in behandeling om daarna pijnvrij verder te kunnen trainen. 

 

Fysiotherapie Hoffman adverteert op;