Rugmeting (Sensamove systeem).

Meer beweging, betere informatie

Het Sensamove systeem is ontwikkeld om balans- en stabiliteitstraining aantrekkelijker en inzichtelijker te maken door middel van biofeedbacktechnologie wat inhoud dat u direct kunt zien via een beeldscherm hoe u beweegt ten opzichte van de norm .

Dit product stelt de patiënt instaat zichzelf interactief te corrigeren en biedt de therapeut een real time mogelijkheid om progressie vast te leggen en te analyseren. Het Sensamove systeem is geschrikt om bij lage rugklachten de bewegelijkheid van de rug in beeld te brengen en ontstaat er een beeld van hoe de spieren met elkaar samenwerken om te stabiliteit in de rug te waarborgen. De rugmeting wordt uitgevoerd op de praktijk in Alkmaar in het Sportcomplex Oosterhout. De test duurt ongeveer een half uur en valt onder een reguliere fysiotherapie behandeling, er worden dus geen extra kosten voor in rekening gebracht. Heeft u een aanvullende verzekering dan wordt de test volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

 

het Sensamove systeem is tevens geschrikt om de globale stabiliteit te meten vanaf de enkel. Dit doen we via een balansboard welke is aangesloten op de Sensamove software.